Play Design - Servicii | Servicii graphic design, optimizare seo si print

Servicii

design grafic , optimizare seo , print

Definit ca fiind arta sau profesia de comunicare vizuala care combină imagini, cuvinte, idei și transmite informații către o audiență.
Eleganta sau accesibilitate? Le alegem pe ambele!

//www.play-design.ro/wp-content/uploads/2018/02/servicii.png

Design grafic & Print

Serviciile noastre de creare de brand includ: naming, design siglă firmă, identitate vizuală de companie.

Design unic

Va oferi cel mai mare potential de vanzare. Un design sarac, deloc atractiv va avea un impact negativ asupra clientilor.

Identitate

Aceasta se concretizeaza in logo-ul firmei, culori, motto, toate regasindu-se pe o multitudine de materiale promotionale.

Comunicare

Acesta este unul dintre cei mai importanti pasi ai proiectului in care managerul de proiect impreuna cu dumneavoastra veti discuta toate aspectele.

Print

Oferind servicii complete de tipar digital si imprimari obiecte promotionale la un inalt standard calitativ.

Servicii SEO Profesionale

Avantajele serviciilor SEO sunt numeroase si de lunga durata. Aceasta strategie de marketing online ofera beneficii de durata atat economice, cat si de de imagine (brand).

O campanie SEO se desfasoara in mai multe etape si se deruleaza pe o perioada de minim 6 – 8 luni. In acest interval de timp sunt realizate optimizari in site (on page si tehnice) cat si optimizari off page, prin campanii de link building.

Pozitionarea superioara in motoarele de cautare ofera o crestere constanta a traficului in site si o rata de conversie mai ridicata, ceea ce duce la scaderea costului de atragere a unui nou client. Un beneficiu aditional este acela ca site-ul isi pastreaza in continuare pozitia superioara in motoarele de cautare, chiar daca campania s-a incheiat.

Specialistii nostrii analizeaza site-ul dvs. si identifica acele probleme care va impedica sa aveti o pozitie buna in google. Va oferim apoi solutiile pentru rezolvarea tuturor acestor probleme.

//www.play-design.ro/wp-content/uploads/2018/02/cod.jpg